Selvbetjening

TV-kanaler & pakker

Da Nyborgnet er overgået til YouSee’s regionsudbud (Fyn), så kan du her downloade seneste YouSee frekvensfolder, som kan være en god hjælp når dit fjernsyn skal indstilles.

TV pakker
Hos Nyborgnet kan du vælge mellem 3 TV pakker, som leveres ukodet: Grundpakken, Mellempakken og Fuldpakken.

Download kanaloversigten ved at klikke her
Prisen på pakkerne kan ses ved at klikke her

Mellempakken Bland Selv eller Fuldpakken Bland Selv.
I stedet for at vælge en af vores 3 standard tv-pakker, kan du få en tv-løsning med valgfrie kanaler, kendt som Bland Selv, hvor du i højere grad har indflydelse på, hvilke tv-kanaler, du ønsker at se.

En tv-løsning med valgfrie kanaler, består af 2 dele:

  1. De faste tv-kanaler i vores Grundpakke. Disse kanaler kan ses i alle rum uden brug af ekstra udstyr såsom YouSee Kort, Ekstrakort, digital kortlæser og tv-boks
  2. Valgfrie kanaler sendes som digitalt krypteret tv, hvilket betyder, at du skal bruge et YouSee Kort og en kortlæser for at kunne se disse tv-kanaler. Du kan stadig se tv-kanalerne fra Grundpakken uden brug af kort og kortlæser.

Antallet af valgfrie kanaler afhænger af, hvilken TV-pakke du bestiller.
Mellempakken, som har 10 kanaler udover Grundpakken, kan ændres til at indeholde 10 kanaler, som du selv vælger. Prisen for Bland Selv mellempakken er den samme som for den faste mellempakke. Fuldpakken, som har 36 kanaler udover Grundpakken, kan ændres til at indeholde 36 kanaler, som du selv vælger. Prisen for Bland Selv fuldpakken er den samme som for den faste fuldpakke. Ovenstående er tillæg til grundpakken som indeholder 25 kanaler. Kanalerne i grundpakken kan der ikke ændres på.

Bestilling af en Bland Selv pakke skal ske via www.yousee.dk eller på tlf.nr. 70 70 40 70, hvor du vælge dine kanaler, You See giver så Nyborgnet besked på ændringen, og hvornår denne træder i kraft. Opkrævning for Bland Selv pakker sker fra Nyborgnet og IKKE fra YouSee.
For den tekniske ændring til Bland Selv opkræver Nyborgnet et pakkeændringsgebyr på kr. 350,-, som skal være indbetalt inden ikrafttrædelsesdatoen.
Hver måned kan du derefter skifte ud i en del af dine tv-kanaler uden yderligere omkostninger. Der er ca- 100 kanaler at vælge imellem. Så bestemmer du selv hvilke tv-kanaler, du vil have. Det kræver boks eller kort og kortlæser for at kunne bruge de valgfrie kanaler

VIGTIGT: Husstanden modtager alene grundpakken, som kan ses på alle husets TV. Bland Selv pakken, som du vælger, kan ses på det eller de TV, hvor et kort fra YouSee er isat. Det første kort leveres til 0 kr. De næste kort koster 100 kr. pr. stk. og der kan max. udleveres 5 kort pr. husstand. For at kortet kan isættes et TV, skal der benyttes et CA modul (kortlæser). Pris 299 kr. pr. stk. Kort og CA modul afregnes direkte med You See.

Ekstrakanaler er til dig, der mangler en eller flere kanaler i din tv-pakke.
Ved at kontakte YouSee, har du mulighed for at tilkøbe TV kanaler enkeltvis til din eksisterende TV pakke. Man skal mindst have Grundpakken. Oven i den kan man så tilkøbe lige så mange kanaler enkeltvis, som man har lyst til – i løs vægt. Kanaler i tilkøb tilbydes i priskategorier fra kr. 10,- til kr. 50,- pr. kanal/måned.
Der er over 100 kanaler at vælge imellem – alt fra sports- og børnekanaler til kanaler med film og serier og meget andet. Så der er helt sikkert noget, der passer til dig.
Ekstrakanaler sendes som digitalt krypteret tv, hvilket betyder, at du skal bruge et YouSee Kort og en kortlæser for at kunne se disse tv-kanaler. Du kan stadig se tv-kanalerne fra din almindelige pakke uden brug af kort og kortlæser. Ekstrakanaler afregnes direkte ved You See.

Hvis du ønsker hjælp til at installere dine digitale kanaler, klik her Installer dine digitale kanaler
Klik her for at Finde dit netværks-id