Husinstallation

Der bliver stillet større og større krav til antenneinstallationer, da teknologien udvikler sig, og derved kommer der flere og flere udefrakommende støjkilder, som kan gå ind og genere dit tv-signal. Det er derfor vigtigt, at man laver sine antenneinstallation efter en standard. Det er med til at sikre, at man har en brugbar antenneinstallation uden støj.

En dårlig antenneinstallation kendetegnes ved dårlig eller slet ingen signal. Du skal være opmærksom på, at du så selv har ansvaret for, at dine installationer er lavet rigtig.

Når man skal lave en antenneinstallation, er det vigtigste næsten antennekablet – også kaldt coax kabel, da man ellers ikke vil få forbindelse igennem. Det er dog langt fra alle typer antennekabler, der er brugbart og kvalitet og pris spiller en stor rolle.

Når du skal vælge det bedste antennekabel eller generelt antennemateriel, vil vi anbefale så vidt muligt altid at vælge noget der er godkendt, som også er HF-tæt, hvilket betyder, at det er modstandsdygtigt over for støj.

TV &
PAKKER

LÆS MERE HER

INTERNET

LÆS MERE HER

SELVBETJENING

GÅ TIL SELVBETJENING

DRIFTSTATUS

SE DEN AKTUELLE DRIFTSTATUS
Dronningensvej 16 st.
5800 Nyborg
Danmark

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få besked når der er nyt fra NYBORGNET.

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10:00

13:00
Tirsdag

Lukket
Onsdag
10:00

13:00
Torsdag
11:00

17:30
Fredag
09:00

12:00
© Nyborgnet 2024 - Alle rettigheder forbeholdes.
crossmenuchevron-down
Kontoret holder sommerferie uge 29 og 30
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram