Selvbetjening

Internet & IP-telefoni

Internet & TelefoniNyborgnet samarbejder med YouSee, som levererer Internet og IP-telefoni via antenneforeningens kabler.

Du kan læse mere og se priser på YouSee’s hjemmeside her: Link.

Bemærk det er også muligt at have en “ren Internet” forbindelse, dette betyder du kun betaler kontingent til foreningen og altså ikke har en TV pakke. Derudover kommer så naturligvis, prisen på et Internet abonnement fra YouSee.

Se priser her, ved at skrive din adresse på siden:

https://yousee.dk/bredbaand/overblik.aspx

Du skal enten have en TV-pakke igennem Nyborgnet eller en “Bredbånd only” forbindelse i foreningen, når du har dette, kan du tilmelde dig ved Yousee.

Se prisen på kontingentet for “KUN INTERNET” her : Priser

Bestilling og support af både Internethastighed og IP-telefoni varetages 100% af YouSee, derfor skal du ringe på et af følgende numre hvis du har spørgsmål eller problemer:

YouSee kundeservice og support  70 70 40 40

YouSee (@YouSeeDK) | טוויטר

Åbent net (1/10-2021):

Da vores net nu er åbnet for andre udbydere, har du mulighed for at vælge den udbyder som du ønsker. En 3. parts operatør benytter Nyborgnets kabler og anlæg.

Du skal derfor være medlem af foreningen, før du kan modtage bredbånd via 3. parts operatører. Indgår du en aftale med en 3. parts operatør, skal du være opmærksom på de handelsbetingelser, som gør sig gældende hos den enkelte operatør.

Nyborgnet supporterer IKKE 3. partsudbydere.

Der vil altid være administrationsgebyr, oprettelsesgebyr og/eller pakkeskiftegebyr forbundet med 3. parts produkter.

Nogle udbydere markedsfører sig med gratis produktskifte/oprettelse, dette gælder den pågældende udbyder, men IKKE omkostninger forbundet med Nyborgnet.