Selvbetjening

Ekstrakort

Ekstrakortet – en kopi af dit YouSee Kort
Ekstrakortet er en kopi af dit YouSee Kort. Derfor er det den samme pinkode, der gælder for Ekstrakortet som for dit YouSee Kort, og opsiger du dit YouSee Kort, opsiger du også automatisk dit Ekstrakortet .
Det er også de samme Ekstrapakker, du kan se på de to kort. Bortset fra, at du ikke kan se TV1000 og Canal+ på dit Ekstrakort, fordi rettighederne til netop de kanaler kun gælder for ét kort per abonnement.
Ændrer du dine Ekstrapakker på dit YouSee Kort, vil dit Ekstrakort også automatisk blive opdateret med de Ekstrapakker, du har valgt. Du har altså ikke mulighed for at vælge forskellige Ekstrapakker for henholdsvis dit YouSee Kort og dit Ekstrakort.

Det skal du bruge
Du skal som udgangspunkt have et YouSee Kort, for det er indholdet på YouSee Kortet, you See kopierer til Ekstrakortet. Ekstrakortet kan du bruge i en kortlæser, som du sætter direkte i dit DVB-C-tv. Eller du kan sætte Ekstrakortet i en boks fra You See.
Hvis du sætter dit Ekstrakort i en YouSee Boks, der har adgang til internettet, kan du også bruge StartForfra, TV Arkiv og Cinema med dit Ekstrakort.
Du kan maksimalt bestille 4 Ekstrakort.

 Bestil Tvillingkort ( Online )