Selvbetjening

Seneste nyt om TV-krigen!


8. november 2019

Kære medlemmer

Som mange nok ifølge dagspressen er bekendt med, bliver YouSee og Discovery ikke enige til årsskifte, hvorfor Nyborgnet vil miste 11 kanaler fra Discovery.

Det skal vi selvfølgelig beklage – men når vi tænker tilbage på, hvad I som medlemmer har ønsket i mange år – er det en platform, hvor I som medlem kunne vælge til dels frit i de tilbudte kanaler. Det er egentlig denne vej YouSee forsøger at gå nu – i forbindelse med disse forhandlinger, som så desværre ikke er blev løst tilfredsstillende.

Bestyrelsen har altid i samarbejde med jer som medlemmer, forsøgt at komme med de rigtige løsninger til gavn for de fleste.

Bestyrelsen mener forsat det er bedst at forsætte som et YouSee-forsynet anlæg, fordi vi er tilfreds med service, indhold og vilkår i øvrigt, Men samtidig forsøge at opnå ændring i prisen (rabat) for leverancen med baggrund i, at den markedsmæssige værdi af det indhold, som forlader pakkerne, er højere end den tilsvarende værdi af det indhold, som kommer ind til erstatning.

Vi vedhæfter seneste skrivelse, Yousee har sendt ud til os herunder og håber på Jeres forståelse, der er mange foreninger impliceret i denne “krig” og med den korte varsel der har været, er det ikke nemt at finde en løsning, inden årsskiftet – men vi gør vores bedste.

Hold øje med vores hjemmeside, da vi løbende poster nyt i sagen og har planlagt møder med forskellige aktører, for at se på vores muligheder.

Yousees seneste artikel til foreningen: YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet

Discoverys website om konflikten og deres forklaring: https://discoverynetworks.dk/da/heltsort

Med venlig hilsen

Bestyrelsen