Selvbetjening

Opgradering af anlæg

Opgradering af Nyborgnet

For at skabe et mere robust coax-net, (den tekniske betegnelse for kabelnet), med højere oppetid, hurtigere fejlretning og højere bredbåndshastigheder, og for at sikre grundlaget for fremtidens hurtige Gigabit bredbåndshastigheder, opgraderer vi over sommeren /efteråret vores anlæg, så alt er klart til Gigabredbånd.
Vi skifter alle komponenter i anlægget over jorden, såsom splittere, forstærkere og fordelere, og er der kabler der skal skiftes, så vil de også blive udskiftet.

Selve arbejdet vil blive påbegyndt mandag den 15.5.2017, hvor Dansk Kabel TV A/S går i gang med at gøre klar til at Nyborgnet kan levere Gigabredbånd i samarbejde med YouSee.
Dansk Kabel TV A/S forventer at have 7-8 teknikere tilknyttet ændringen af anlægget, samt en projektleder i hele processen.
Arbejdet vil foregå i tidsrummet 07-16 på hverdage.

Skulle der mod forventning ikke være TV og Internet signal efter kl. 16.00, skal man kontakte Dansk Kabel Tv på telefon 43 32 47 00.

Nyborgnet er opdelt i 27 øer, hvor de forskellige medlemmer modtager signal fra.
Dansk Kabel TV´s tekniker vil løbende tage 1 Ø ad gangen og gøre den færdig – det vil sige, at det er et begrænset antal medlemmer ad gangen, som bliver berørt af arbejdet.

For det enkelte medlem vil det betyde, at der kan opleves kortere udfald, i forbindelse med at et skab skiftes.

Hvorfor opgradere til Gigabredbånd?

For at fremtidssikre Nyborgnets net! og så er signalværdien meget vigtig, da vi vil gerne vise, at vi kan det  samme som fiberselskaberne, så det er ikke det, vi skal tale om, men alle de andre ydelser, såsom TV med Bland Selv, bestilling af enkelte tv-kanaler, tv signaler i bedre kvalitet, samt Web-TV, der betyder, at man samlet set får mere for pengene.

Når de nye 4K og 8K tv standarderne kommer, så er vi også klar til disse.
Det betyder samtidig, at medlemmer vil opleve at vores i forvejen meget stabile net, vil være endnu mere stabilt, og at eventuelle udbedringer af fejl generelt vil tage kortere tid.

Nyborgnet
John Sørensen, formand