Selvbetjening

Artikel fra fyens.dk vedr. infomødet


13. december 2019

Kære medlemmer, hermed artiklen fra fyens.dk udsendte medarbejder, der deltog i mødet på Bastinonen:


Tv-krigen: Yousee stak hovedet i løvens gab

For Yousee var det som at stikke hovedet i løvens gab, da Nyborgnets eneleverandør af tv og internet onsdag eftermiddag mødte den lokale antenneforenings medlemmer.

Yousees såkaldte tv-krig med producenten Discovery Networks har udløst vrede og ført til oprettelsen af en kritisk Facebookgruppe med flere end 650 medlemmer i Nyborg.

Og selv om Yousees keyaccountmanager Ole Madsen har deltaget i et utal af informationsmøder, har han aldrig været med til noget lignende.

– Jeg har aldrig prøvet at arrangere informationsmøder på den baggrund, som der er her i Nyborg, konstaterede han, før han tog fat på det første af i alt fem knap en time lange informationsmøder i kulturhuset Bastionens lille sal.

Vil have valgfrihed

Den såkaldte tv-krig er opstået efter uenighed om en ny kontrakt mellem Yousee og Discovery Networks.

Yousee vil gerne have nogle af Discovery Networks 11 kanaler med i tv-pakkerne. Men ikke dem alle.

Og omvendt forlanger Discovery Networks, at de øvrigt 10 kanaler skal med, hvis Yousee vil have bare én.

– Men vi ønsker ikke at tvinge jer til at betale for en masse tv-kanaler, som I alligevel ikke ser, fastslog accountmanger i Yousee, Mick Villadsen.

Han understregede i øvrigt også – som også formanden for Nyborgnets bestyrelse, John Sørensen, har gjort det – at antenneforeningen som sådan ikke har noget med tv-krigen at gøre.

En kendsgerning, som de fremmødte medlemmer af Nyborgnet tydeligvis tog til efterretning.

Udløber i 2023

Nyborgnet har kontrakt med Yousee om at levere tv og internet til medlemmerne.

Den udløber i 2023, og inden da satser Yousee både på at have en aftale med Discovery Networks og et tilbud om større valgfrihed for Nyborgnets medlemmer.

– Det handler om, at vi alle skal have større valgfrihed. Og vores endelige mål er faktisk, at I selv bestemmer, hvilke kanaler I vil have på jeres tv, fastslog Mick Villadsen.

Samarbejdet med Yousee ventes i øvrigt at blive et af de tunge emner på dagsordenen, når Nyborgnet holder generalforsamling den 5. februar